สไลด์

Announcement Vipassanadhura Institute Mahachulalongkornrajavidyalaya University

List of Eligible Candidates for the Graduate Meditation Practice and General Public Program During 18 – 22 November B.E. 2565 (2022)

According to the Vipassanadhura Institute, Mahachulalongkornrajavidyalaya University had announced
the recruitment of graduate students and the general public to participate in the Vipassana mediation practice
program between 18 – 22 November B.E. 2565 (2022). Therefore, the list of eligible candidates for this program
has been announced as follows: